torstai 13. kesäkuuta 2013

4 ongelmaa, 1 ratkaisu!

Neiti Marplemaisena ratkaisijana tein sen taas. 
Keksin ratkaisun kaikkiin viikonlopun ongelmiin.

Ongelma 1. Mies on poissa koko viikonlopun. Valmiiksi väsyneenä minun pitäisi jaksaa kaksi viikkoa putkeen, Ilman mitään taukoa, kaitsea poikia aamusta iltaan.

Ongelma 2. Viikonlopun kevennykseksi olimme sopineet menevämme lauantaipäiväksi mökille. Paikalla melkolailla sekalainen seurakunta, jonka ruokahuolto olisi minun kontolla. Paikalla olevilla olisi seuraavat ruuan suhteen huomioonotettavat tilat: alipaino, Menieren tauti, Parkinson, metabolinen oireyhtymä, kihti, muistisairaus, osteoporoosi ja holtittomasti suonenvetoja ja huimausta.

Ongelma 3. Oman ajan puute. Unen puute.

Ongelma 4. Mies potee syyllisyyttä koko viikonlopun meidän jättämisestä keskenään, eikä hyödy harrastuksen parissa vietetystä ajasta lainkaan. 

Ratkaisu: Mökkireissu peruttu. Sovittu pojille yökylä la-su appivanhempien luona.

Olen aivan tohkeissani kun mietin kaikkia niitä loputtomia mahdollisuuksia mitä aivan kertakaikkinen yksinolo tarjoaa! Nukkumista, telkkaria, lenkkeilyä, virkkaamista, ompelua....Kaikkea ei ehdi, mitkä valitsen?

3 kommenttia:

 1. Jee! :)) Nuku, nuku ja nuku. Äänestän nukkumista.

  VastaaPoista
 2. Jee!
  Tuo on kyllä aivn yliverto ratkaisu, osoittaa loistavaa ongelmanhallintakykyä.
  Nuku ja lenksaa ja nuku!

  VastaaPoista
 3. Jes! Hyvä!! :) Tekee varmasti hyvää..

  Olin tässä taannoin kans pari päivää keski-euroopassa koulutuksessa miehen ollessa lasten kanssa anoppilassa isyyslomaa viettämässä ja oli kyllä mukava irtiotto vaikka reissu oli raskas, nukuttua ei tullut, ikävä kova ja tissejä pakotti eikä pumpun kanssa ennättänyt istua riittävän pitkästi, jotta olisi saanut rinnat tyhjiksi. No reissun jälkeen imetys jatkui, mutta tällä viikolla kuopus meinaa sanoa imetyssopimuksensa irti ja maidon nousu on tyssännyt täysin. Ei tule luovutukseen eikä edes kohta omiin tarpeisiin.

  No, siis pointti oli, että hyvä että saat omaa aikaa! :D Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista