lauantai 21. heinäkuuta 2012

Status loma

Tuli pidettyä taukoa blogimaailmoista. Edelliset lomaviikot olen edes yrittänyt päästä päivittelemään omaa ja muiden elämää blogeissa, mutta nyt en edes yrittänyt. Eikä ole ollut tarve. Niin kuin alkuun totesinkin, aloitin blogin koska yksin päivisin kotona ollessa kaipaan tapaa purkaa ajatuksiani. Miehen ollessa vieressä, blogi ei tunnu niin tarpeelliselta. Tänään tulin käymään täällä ja huomasin, että blogiini oli ilmestynyt useampi uusi lukija. Oli pakko tulla päivittämään edes jotain, ettei uudet lukijat luule ihan kuollutta blogia seuraavansa. Älkäätte huolestuko. Mies palaa sorvin ääreen vajaan kuukauden päästä. Eiköhän päivitystahti viimeistään silloin taas vilkastu.

*
Muutosta on jo kuukausia, mutta ennen miehen lomaa sitä tuskin olisi uskonut. Nyt koti on kokenut mullistuksia:
-Olohuoneen oviaukon muuttolaatikkomuuri on poistunut.
-Parveke muuttanut olomuotonsa romuvarastosta viihtyisäksi kesäolohuoneeksi.
-Eteisen käytävän romuvuoren tilalle on muodostunut naulakkokollaasi. (Joka tyypin sisustuskirjan kannesta bongatun kuvan inspiroimana.)
-Vaatehuone 1/2 muutettu romuvarastosta vaatehuoneeksi.
(Vaatehuone 2/2 odottaa muutosta romuvarastosta siivous/työkalukaapiksi.
-Liinavaatelaatikosto järjestetty ja laatikot nimetty.
-Poikien tuleva sänky kasattu ja puoleenväliin asti koristeltu.
-Vanhasta asunnosta noudettu kattovalaisimet ja asetettu uudessa kodissa paikoilleen.

Niin hyvälle mallille asiat saatu, että päätimme kehdata loman lopullakutsua ystäviä ja sukulaisia tupaantuliaisiin. Samalla vietetään poikien 1v.-synttärit.

*
Bee kävelee. Ei vielä ihan koko ajan, eikä vielä valtavia matkoja. Sen verran hyvin kuitenkin jo, että kaikki reissunsa aloittaa askelilla, kunnes pyllähtää ja jatkaa matkaa kontaten. Into on isompi kuin taito. Kummien kanssa harjotellessa poika innostui kannustuksista niin, että kuvitteli hetken jo osaavansa juosta ja hyppiä tasajalkaa.

Tänään Aa alkoi epäilyttävästi vihjailla olevansa myös kohoamassa ennemmin kuin myöhemmin ylvääseen kaksijalkaisten kastiin. Isän yrittäessä laskea ukkoa maahan, vänkäsi Aa vastaan vaatien isää kävelyttämään. Samasta se Been kanssa lähti silloin juhannuksena. Pikaisella laskukaavalla voisi olettaa, että miehen loman loppuessa kanssani kotiin jää kaksi pientä tepsuttelijaa.

*


1 kommentti:

  1. :) lomailehan rauhassa.. ja hei, mekin ollaan tässä pikkuhiljaa saatu remppaa valmiiksi ja muuttolaatikoita purettua! pitääkin päivitellä kuvia :D

    Onnea myös poikien uusista taidoista!

    VastaaPoista