perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!

Tänään lähdetään viettämään joulua appivanhempien luokse. Mies sai lomaa, joten ollaan pitempään matkassa. Appiukko soitti eilen kysyäkseen, onko meillä toiveita loman ajaksi. Mies toivoi, että me voitais levätä. Luulen, että se ois onnistunut toivomattakin.

Minua on siunattu aivan ihanilla apiivanhemilla. Olen osannut arvostaa jo ennen poikien syntymää, mutta tämän myötä arvostus nousi aivan uudelle tasolle. Välistä aina harmittaa, että asuvat parin tunnin ajomatkan päässä, eivätkä siis pääse mukaan arkeen. Toisaalta olen salaa onnellinen siitä, että asuvat kauempana. Jos asuisivat vieressä, ei meillä olisi tekosyytä mennä viikonlopuksi yökylään ja nauttia täysin siemauksin viiden tähden isovanhenhotellissa. Maksuksi ylläpidosta vaativat saada lapsenlapsiinsa rajattoman sylissäpito-oikeuden.

***

Huomenna saunon, syön läjäpäin kraavisiikaa, muita kylmiä kalaherkkuja ja suklaata, lojun sohvalla villasukat jalassa ja ilahdun loputtomasti lahjoista. Edellisen kaavan mukaan on mennyt kaikki joulut, jotka olen yhdessä miehen kanssa viettänyt. Hyvä kaava. Tänä vuonna superlisänä on kaksi pikkutonttua, jotka läsnäolollaan saavat isovanhempien silmät loistamaan. Enempää en voisi toivoa.


Hyvää joulua!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti saitte levättyä :) Omilla appivanhemilla kun on vain yksi tupakeittiö-makuuhuone niin siellä ei paljon levätä, kun kaikki nukkuu samassa paikkaa ja kun nukkumaan ruvetaan niin muute ei voi tehdä kun kaikki täytyy siirtää ensin pois edestä :/

    VastaaPoista