maanantai 2. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Reilussa viikossa ollaan ehditty juhlia: joulua, synttäreitä, nimppareita, uutta vuotta. Johan sitä oli aikakin palata arkeen.

***

Appivanhempien luona oli ihanaa. Rento tunnelma, hyvää ruokaa, pitkään nukuttuja aamuja, perhettä ja ystäviä. Hyvä loma. Kotiin jos oltaisiin jääty jouluksi, olisimme saaneet sisarusteni perheitä joulunpyhät vaivanneen vatsataudin (ja päätyneet sairaalaan) ja tuskailleet myrskyn kanssa huomattavasti enemmän. Parin tunnin matkan päässä oltiin kuin turvallisessa pesässä, johon mikään maailman huoli ei ylety.

Vaikka kotiinkin oli mukava palata, oli lähteminen silti vaikeaa. Mammalta taisi päästä itku kun joutui päästämään ukkeleista irti.

***

Ukkelit söivät jouluna, niin kuin jouluna syödään. Oli ihanaa, kun ei tarvinnut stressata Aan syömisestä. Taisi olla joulun paras lahja ja stressinpoistaja. Kotiin kun tultiin, piti käydä molempien poikien vaatelaatikot läpi, pienemmästä päästä pois ja uutta kokoa tilalle.

Ikävä kyllä kotiin saavuttuamme Aa palasi taas normaaleihin ruokatottumuksiinsa. Eilisen ja tämän aamun syönyt taas niin huonosti, että alkaa jännittämään. Täytyy toivoa, että sauraavalla aterialla taas jo maistuu.

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että joulu meni hyvin. :) Toivottavasti arkikin alkais rullata helpommin.

    VastaaPoista