tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kesäloma

Nyt on loma. Virallisesti miehellä, eli siis meillä kaikilla.
Kamalastihan meillä on homaa lomalle varattuna, mutta ei se haittaa. Meitä on kaksi kotona ja tekeminen on melkein helppoa.
Viikonloppu pyhitettiin univelkojen kuittaamiselle vähentämiselle ja yhdessäololle. Oli mukavaa, vaikka pojat kaikenmoista keksivätkin meidän liikkeessäpitämiseksi.

*

Been vaippa-alueen iho näytti lauantai-iltana kovin punaiselta. Päätettiin, että sunnuntaina ilmakylpyillään. Sunnuntai aamuna mies nousi syöttämään pojat ja sen jälkeen linnoittautui olohuoneeseen kahden nakupellen kanssa, köllähtäen hetkeksi sohvalle silmät sulkien. Kohta pian mies kuuli outoa ääntä, avasi silmänsä ja näki Been mussuttamassa omaa kakkaansa. Ruskealla oli keretty myös maalaamaan lattia, tuoli ja pöytäliina.

*

Been korvatulehdus ei tainnut lähteä antibioottikuurilla. Olo ja elämä helpottui kun antibiootit aloitettiin, mutta nyt viikonloppuna muutama päivä kuurin loppumisen jälkeen, Bee on taas sen oloinen, että korvat vaivaa. Kaivelee korviaan, inisee ja valittaa, nukkuu huonosti ja itkee kun äiti soittaa pianoa. (Viimeisen kohdalla voidaan tietysti kyseenalaistaa syy-seuraussuhde..)  
Soitin sairaalaan ja kysyin mitä tehdään. Saatiin ohjeeksi mennä korvalääkärille, jos ei olo helpotu. Hiukan outo ohje mielestäni, mutta niin kai se sitten on. Ei siis saatu lähetettä julkisen korvalääkärille, vaan selvästi rivienvälistä oli ymmärrettävä, että yksityiselle menoa suosittelivat. 

*

Aa on apina. Se kiipeää ihan kaikkialle ja koko ajan. Miten noin pieni voikin päästä minne vaan?

1 kommentti:

  1. Moi!
    Luin koko blogisi läpi - jään seuramaan! Elävää tekstiä, sain paljon ajattelun aihetta keskellä oman odotuksen paineita.

    Mielenkiintoinen tuo sairaalan kommentti yksityisen lääkärin paremmuudesta - mullekin on neuvolassa vihjailtu vauvavakuutuksen suositeltavuudesta niin moneen otteeseen, että vois kuvitella jonkin lobbauskampanjan olleen käynnissä, varmaan sitten julkisen puolen jonojen purkamiseksi (?!).

    PS. Kiitos kun vinkkasit mun blogissa monikkoperhevalmennuksesta. Otinkin heti asiasta selvää. Toivottavasti monikkovalmennuksesta tulee olemaan enemmän konkreettista iloa kuin normivalmennuksesta, jossa oltiin viime viikolla. Se lähinnä syöksi pieneen ahdistukseen imetysohjeistuksineen, jotka kyllä vaikuttivat mahdottomilta toteuttaa kaksosten kanssa...

    VastaaPoista