torstai 13. syyskuuta 2012

Blogi äidit ruokkii


Sekä Lilli että Tiuhti haastoivat blogeissaan kaikki lukijansa Blogi äidit ruokkii -keräykseen. Operaatio nälkäpäivä starttaa virallisesti vasta tänään ja jo nyt blogiäideillä on reilusti yli tavoitteen tuo lahjoitussumma. Hienoa, eikö vaan?

Lahjoittaisitko sinäkin?1. Lahjoita
Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen täältä
.Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500€ lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta
Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.


Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa -blogista ja Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.
Haastan kaikki ne lukijoihini kuuluvat blogiäidit, jotka eivät vielä ole lahjoittaneet, lahjoittamaan nyt! Saataisiinko kasaan niin paljon, että tavoite tulisi tuplattua? Paljon ei enää puutu!

1 kommentti: