tiistai 25. syyskuuta 2012

Tättärätättärää!

Ei aloitettu kortisonilääkitystä. Aloitettiin antibiootti. Aalta löytyi  - tättärätää - korvatulehdus! Lääkäri ounasteli, että yskä ja oksentelu voivat olla tulehduksesta johtuvia oireita. Sovittiin, että otan yhteyttä jos antibioottikuurin loputtua hengitys ei ole helpottanut.

Kaupanpäälle lääkäri kuikkasi myös Bee korviin. Ja - tättärätättärää - tulehdushan se siellä! Vielä kuulema kokeillaan ainakin kertaalleen antibiooteilla, lääkäri kun epäili että tää voi olla vaan nyt yksi ja sama tosi tosi pitkäksi venähtänyt tulehdus. Jos tämäkään ei auta, niin sitten katsellaan sitä lähetettä sinne korvalääkärille ja mietitään putkitusta.

Vaan eipä tässä vielä kaikki. Mukavien korvalöytöjen jälkeen käytiin puntarilla, että saadaan sitten sopivat annokset antibioottia laskettua. Ja arvatkaas mitä? Tättärätättättätäääääääää - kummankaan paino ei ole puoleentoista kuukauteen noussut lainkaan! Meidän 1v 2kk (kehitysikä) pojat painavat 7,4kg ja 9,7kg.
Lääkäri käski olla huolestumatta ja ahdistumatta asiasta, kun on infektioita niin näin voi kuulema käydä.
Arvaatteko olenko nyt a) täysin zen asian suhteen ja noudatan lääkärin ahdistumattomuus/huolestumattomuus ohjetta b) aivan kauhusta kankeana ja paniikissa c) käynyt jo ostamassa kermaa, voita ja suklaata lasten välipalaksi?
Oikea vastaus: b ja c


**

Huomenna tulee kotiapu


2 kommenttia:

  1. Hyvä et tulee kotiapu! Kylhän tollanen infektioputki, joka viel pistää oksentelemaan ruokapöydässä, pysäytää painon kehityksen. Ollapa siinä sitten huolestumatta edes lääkärin määräyksestä. Eiköhän kaloripitoisemmat sapuskat tee tehtävänsä, toivotaan niin!

    VastaaPoista
  2. piti kaivaa neukkiskortti esiin: 1v:n korjatussa iässä 8,5 kg...
    ja tänä päivänä pituus-paino -20% (aliravittu?)

    kaikille ei sitä saavutuskasvua niin huikeasti tule, silti voi olla (ja on!) sympaattinen ja kompakti pakkaus. (nimim. a-fani)

    VastaaPoista