maanantai 10. lokakuuta 2011

Odotettu arki

Tänään on taitekohta. Ensimmäinen päivä siinä arkisten päivien putkessa, joita toivon jatkuvan pitkään. Mies palasi töihin isyysloman jälkeen. Minä jäin kotiin kahden pienen pojan kanssa.

Tässä se nyt on. Arki, jota on toivottu ja odotettu.
Odotin ensin, että olisin aikuinen. (Ystäväkirjoihin merkkasin jo ala-asteella haluavani isona olla äiti.) Odotin yksinäni etsien sitä toista kenen kanssa arkea rakentaa. (Ostin kolmion opiskeluaikoina yksinäni.) Kun se toinen löytyi, piti odottaa että sekin on valmis. Ja kun lopulta molemmat halusimme samaa, ei mitään tapahtunut. 
Kun yrityksemme sitten palkittiin, kirimmekin yllätykseksemme aikataulua kiinni: kaksoset! Intoa puhkuen odotimme lapsiamme syntyviksi loppukesästä. Vaan tuo odotettu iloinen odotus loppuikin lyhyeen. Poikamme syntyivät raskausviikolla 27. Keskolassa vietimme aikaa 4 kuukautta, kunnes viimeinkin odottaminen oli ohi. Perhe kasassa ja kaikki kotona.

Kaiken jälkeen (ennen kaikkea tulevaa) voi pakahtua onnesta kahvikuppi kädessä kuunnellessaan kahden pienen tuhinaa aamupalanjälkeisillään. 

 

3 kommenttia:

 1. Aikalailla samoilla syntymäviikoilla ja yhtäpitkä sairaalareissu kuin meillä. :) Olette siis ilmeisesti korjatuniän "vastasyntyneiden" poikien vanhempia tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
 2. Poikkeama: Katselin teidän tytöstä bligissasi ollutta videota. Näytti aika lailla samankokoiselta kun meidän poika A syntyessään. Tutun näköistä vehtaamista! :)

  Korjattuna meidän poikien ikä on nyt 2kk. Elokuun alussa oli laskettuaika.

  VastaaPoista
 3. Halauksia täältä!
  Tsemppiä arkeen jätkien kanssa <3 Meidän skidi syntyi "vain" 2kk ennen aikojaan, vk 29 kokoisena.

  Lukaisin läpi postauksesi ja tuttuja tunteita kerrot.
  Halauksia ja voimia arkeenne!

  VastaaPoista