keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Äiti tanssii taas!

Eilen aloitin uudestaan ihanan harrastuksen: tanssin! Oi, oli mahtavaa. Aikuisten jazz-tanssi, jossa kävin vuoden ennen kuin pojat syntyivät. Ryhmä ja ohjaaja ovat aivan mahtavia ja tunnit pelkkää riemua. Siellä unohtuu murheet ja stressi. Ihan oikeasti tulee oltua tunnin verran miettimättä mitään muuta kuin sitä mitä just sillä hetkellä tekee. (Joogassa en oo moiseen pystynyt ikinä. Ajatus harhailee väkisinkin.)Viime keväänä raskaana, kävin viimeiseen asti tunneilla. Siellä ei koskaan tullut mietittyä, että vitsi ku särkee tai kolottaa. Olo koheni aina.

Yhtään liian aikaisin en tunneille palannut. Mies oli kovin onnellinen, että nyt vihdoin teen taas jotain muutakin kun äiteilen. On joku meno, josta en aivan hevin tingi. On minun juttu. Sille on ollut tarvetta.
Liian aikaisin ei aloitus tullut myöskään oman fyysisenkunnon ja -olemuksen takia. Eilen laitoin päälle talvitakin ja piukkaakin piukempihan se oli. Millään ei raaskisi ostaa uutta takkia, vanha kun on hyvä ja ihana ja toivoisin taas ensi talvena olevani siinä mallissa, että se ei kinnaa.

Fyysisenkunnon parantamiseen on myös toinen syy. Lupasin ystävälleni lähteä kesällä yhdessä juoksemaan 10km lenkin. Aloitin lenkkeilyn joululomalla, 2,5km onnistuu. Vielä on siis tekemistä.

1 kommentti: