tiistai 6. maaliskuuta 2012

Vauhtilista

Huh. Pää on pyörällä. On niin monta vauhdikasta asiaa käynnissä, ettei meinaa perässä pysyä. Tapani mukaan, koitan taltuttaa pään sisäisen sekamelskan listaamalla. En vielä ole varma mikä listan otsikko on, mutta listatessahan se selvenee, niin kuin aina kaikki.

 • Taudit selätettiin ja viikonloppuna oltiin aktiivilomalla sukulaisteni luona. Oli mukavaa. Oli ihanaa olla rauhassa ja ajalla sosiaalinen. Kävelylläkin käytiin isolla porukalla. Vaikka unet jäikin vähiin, niin pää tuulettui. 
 
 • Pojat ovat laittaneet taas isomman vaihteen päälle. Bee nousee seisomaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta vasten. Pää kolisee jatkuvasti. Kaikkia periaatteitani vasten olen harkinnut konttauskypärän hankkimista. Aa viipottaa menemään ryömimällä, mutta vauhi on huimaa. Konttausasento onnistuu, mutta konttaus ei ihan vielä. Kaikkialle ehditään ennen äitiä. Silmien kasvattaminen selkään on aloitettava asap ja myöhässä ollaan kuitenkin.
 
 • Myös kissalla on meno päällä. Valtavia juoksuspurtteja ympäri asuntoa vähä välistä. Yrittää tappaa sohvaa. Johtuu siitä, että kissalla on kevättä rinnassa. Moukuu ja kyhnää. Kehrää koko ajan. Jos ei kehrää, ei tarvi ku katsoa päin, niin johan lähtee hurinä käyntiin.
 
 • Tällä viikolla on joka päivälle menoa, sunnuntaita lukuunottamatta. Sairaalassa ollaan käyty tällä viikolla kontrolleissa jo kahdesti, neuvolassa kerran. Huomenna illaksi toinen poika hoitoon ja toisen kanssa muita keskosia tapaamaan. Torstaina yksi tapaaminen pankissa ja kaksi kotona. Perjantaina pojat sentään saa olla kotona, minulla tapaaminen. Lauantaina pitkästä aikaa vauvauinti. Ohjelmaa on siis tällä viikolla enemmän kuin viime kuussa taisi olla yhteensä. Sunnuntai pyhitetään lepopäiväksi.
 
 •  Löydettiin asunto. Ei oikeastaan edes etsitty, mutta sopiva tuli vastaan. Maanantaina käytiin katsomassa. Tortsaina mennään pankkiin. Sattumalta maanantaina löytyi etsimättä myös mahdollinen ostaja meidän nykyiselle asunnolle. Ostaja tulee torstaina katsomaan tätä. Ei olla vielä tehty uudesta asunnosta tarjousta, pyynti on ylihinnoiteltu. En tiedä tuleeko tästä mitään, mutta kokeillaan. Nykyisen asuntomme ostin heräteostoksena ennen kuin edes tunsin mieheni. Ratkaisu on osoittautunut jo moneen otteeseen viisaaksi. Ei kai sitä siis tällä kertaakaan liian kauan kannata suunnitella ja märehtiä. Asiat tuntuu etenevän kovin vauhdikkaasti, mutta tunne on hyvä.     

Hmm... En edelleenkään osaa nimetä listaa. Sen verran monialainen, että vaikea löytää punaista lankaa. Olennaisimman tehtävänsä listaus silti suoritti. Pään sisäinen sekamelska on taltutettu ja ajatuksista saa taas otteen. 

5 kommenttia:

 1. Hirveästi puuhaa. :) Muistakaahan levätä sitten kunnolla sunnuntaina. :)

  "Bee nousee seisomaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta vasten. Pää kolisee jatkuvasti." Meillä aivan sama meininkin. En käsitä, miten pystyt seuraamaan kahta samaan aikaan.

  Ja tsemppiä asunto asioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä tarvitaan. En oo yli-ihminen, en pysty kahta vahtimaan yhtäaikaa. Niinpä meidän pojilta vaaditaan sisukkuutta ja pitkää pinnaa. Joutuvat välistä itkemään kolhujaan aika pitkään, ennen kuin ehtii äiti paikalle lohduttamaan. Toivotaan, että traumatisoinnin sijaan tulevaisuudesta tästä elämänkoulusta ois jotain hyötyä.

   Poista
 2. Johan tosiaan vauhtia piisaa. :)

  Onnea asuntohankkeelle! Mekään ei olla kaduttu - ainakaan vielä, vaikka päätös tuli tehtyä aika pikaisesti. Tämä tuntuu kodilta - kaikkien näiden pahvilaatikoiden ja remppajuttujenkin keskellä. Minkälaisen asunnon muuten löysitte? Entä millainen nykyinen on?

  Minäkin mietein tuota kypärää aikanaan, mutta ennen kuin sain sen hommattua, kopsahtelut vähenivät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meillä käy kypärän kanssa samoin. Sen verran hitaasti asia tuntuu etenevän..

   Asutaan nyt 74 neliöisessä kolmiossa ja uus ois 87 neliöinen neliö. Molemmat siis kuitenkin kerrostalossa. Nykyinen vaatis kylppäri- ja keittiörempan. Uus ois just rempattu. Moni asia on aika samaa kuin nykyisessä, mutta ne mitkä harmittaa tässä ois paremmin uudessa. Ne mitkä on hyviä tässä, ois hyvä myös siellä.

   Poista