keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Minusta

En soittanut lääkärille. En ehtinyt. Olin jo päättänyt, että tiistaina soitan, mutta tiistaina Aa olikin taas jo oma itsensä. Taisi olla Marika oikeilla poluilla, hampaat tuntuu täällä aiheuttavan tällä hetkellä kaiken muunkin vaivan. Ja samaisesta syystä äidin silmänaluset tummenee entisestään, yöt kun on olleet levottomia.

*

Tänään soitin uuteen terveyskeskukseemme itselleni aikaa. Allergiat vaivaa ja monen vuoden tauon jälkeen myös astma. Lääkkeitä ei tietenkään ole, kun kerta on niin pitkä aika siitä kun moinen on vaivannut. Edellis-iltana oli siis turvauduttava Been lääkkeisiin. Kun ei pojalle kelpaa, niin äiti käyttää.
Sain ajan kuukauden päähän. En tiennyt mitä olisin hoitajalle puhelimessa sanonut. Kyllähän tämän kanssa pärjää, mutta kyse on kuitenkin hengittämisestä. Melko vitaali toimitus. Eikä se tällä hetkellä ota onnistuakseen ilman lääkkeitä. Varsinkaan urheillessa. Hoitaja käski soittaa, jos aivan hirveäksi menee, että katsotaan sitten joku akuutti aika.

Harkitsen yksityiselle menoa. 

*

Sunnuntain ostosreissu tuotti tulosta. Nyt on uudet housut, paitoja ja löysin aivan ihanan mekon toukokuun rilluttelureissua varten.
Mahdoinko jo mainita asiasta? Lähden tyttöjen kanssa isolle kirkolle. Viisi äitiä, ravintolasta pöytä ja hotellista huone varattuna. Niin ja edelliselle viikolle kampaaja. Saa nähdä mitä siitä seuraa. Koskaan en ole vielä noin pitkää aikaa ollut pojista erossa.


*

On ollut kauhean itsekäs olo. Siis sellainen, että pitäisi saada tehdä asioita yksin, omia asioita. Harrastuksia, ystäviä, ostoksia, kaunistautumista, urheilua, kaikkea sellaista mitä tein jo silloin kun en vielä ollut äiti. Alkaa olla vuosi täynnä synnytyksestä. Mahtaako moinen itsekkyys johtua hormoonien aiheuttaman äitieuforian hälvenemisestä vai ihan vaan silkasta kyllästymisestä olla vaan ja ainoastaan muita varten?

1 kommentti: